Invulling 12 juni 2013

16-05-2013 18:55

De nationale buitenspeeldag is een landelijk georganiseerd en officieel toegelaten evenement waarvoor de Gemeente Zevenaar toestemming heeft verleend.

Het doel is dat, door afsluiten van bepaalde straten, kinderen die dag naar hartenlust en veilig kunnen buiten spelen. Daarnaast is deze dag ook bedoelt om buurtbewoners en voorbijgangers bewust te maken van hun verkeersgedrag.

 

Dankzij onze sponsoren, collecte, en de flessenactie  kunnen wij een fantastische middag neer zetten.

 

Dit jaar zal Nipsy, de mascotte van Zevenaar, om 13:00 uur de buitenspeeldag feestelijk openen. Uiteraard is er veel meer spektakel voor de kinderen waaronder een stormbaan,  springkussens, klimbaan, en de nieuwste attractie nog nooit eerder in zevenaar op de buitenspeeldag vertoond.

Verder kunnen kinderen cupcakes versieren, knutselen of laten schminken! Uiteraard is er voor alle kinderen is deze dag suikerspin en ranja.

Ook de ouders worden niet vergeten. Zij kunnen plaatsnemen op het terras, genieten van muziek en tegen een kleine vergoeding iets nuttigen. Ondertussen kunnen de banden met de buurtbewoners weer aangehaald worden of legt u nieuwe contacten met buurtbewoners.

Ook hebben de winkeliers van zevenaar hun steentje bijgedragen aan onze tombola, dus ieder lootje is prijs !!!

De opbrengten komen ten goede voor de buitenspeeldag 2014

Voor nog meer verassingen… Kom naar de buitenspeeldag op het schoolplein van de Fonkelsteen aan de Da Costastraat!! TOEGANG GRATIS!!!

Om er voor te zorgen dat de activiteiten, voor de vrijwilligers en kinderen, op een veilige manier kan plaatsvinden zal de weg achter de garageboxen van de P.C. Hooftstraat t.o het schoolplein tussen 09:00 en 18:00 uur afgesloten worden!!!.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking, en hopen erop dat deze buitenspeeldag mede door UW hulp een groot succes zal worden!

 

Met vriendelijke groet,

Namens alle vrijwilligers van de Buitenspeeldag Schrijvershoek en Schaapsdrift.